Никой не може да си представи, че сме свързани
и оковани с погледи и мисли...!
Никой не може да види, че се поздравяваме и
сбогуваме отдалече и безмълвно...!
Никой не знае, че през деня сме тихи приятели,
а през нощта шумни любовници...!
Никой няма да открие нашите притеснения и
безумия, срещаме се непредсказуемо...!
Успях да го видя, макар преди да си мислех че съм сгрешила,
успях да го видя в очите ти...!
Чувствам страстта в телата и стремежа в душите ни,
молиш ме със шептения и въздишки...!
Молиш ме да те любя, всяка предишна и следващата секунда,
да те обичам любов забранена...!
Още преди да те позная предусещах твоето съществуване,
и знаех че само теб съм очаквала...!
Владее ме ярост спокойна, лудост безкрайна,
мечта вечна и свобода небесна-любов забранена...!
Владее ме желанието да те притежавам,
владее ме предсказанието да бъда твоята любима...!
Радостни и светли миговете, когото си до мене,
когото правим, това което не бива, но щастливи...!
Когато си отидеш дните ми са тъжни и мрачни,
когато не се върнеш нощите комични и кошмарни...!
Когато заспивам и се събуждам самотна, виждам призраци
и образи, сънувам с теб любов забранена...!
Когато умирам и се прераждам, от тези истински и
дълбоки чувства, усмихвам се с теб любов забранена...!
Когато страдам и се радвам, от тези неуморими кошмари и сънища,
съществувам с теб любов забранена...!
Когато изчезвам и се появявам, заедно с теб през деня и през нощта,
пребъдвам с теб любов забранена...!!!..
© Лили Вълчева Все права защищены