Животът цял през мене преминава.
Като стихия чувства ме поглъщат.
В душата ми гореща се стопяват
и в забранени строфи се превръщат.
Така косите все по-бели стават,
но аз съм вечно все оная СЪЩАТА!
ТМ
© Теменужка Маринова Все права защищены