И съм те забравил?
Някъде в безкрая,
в онзи, младия живот ...
И топлината на твоето тяло,
и горещината на твоята
любов ...
и моята бездънна горест
от измамен благослов ...
О, мой спомен,
о, моя болест,
жадна за забравен
парещ зов ...!
© Валентин Василев Все права защищены