ЗАБРАВЕНА ЛЮБОВ
Парчета от разкъсана вяра
летят бясно в празното небе,
непогалени от слънчевите лъчи -
(ах) тази забравена любов...
Спомени, отразяват се
от ледената ми кожа,
виждат отражението си -
падат... парчета забравена любов...
Разпокъсани надежди,
напразно умрели мечти,
чувствани толкова много преди -
спомени за тази забравена любов...
© Цецо Все права защищены