8 апр. 2007 г., 16:55

Забравена любов 

  Поэзия
842 0 0

Забравена любов


Защо ме забрави?
Нима вече не ме обичаш,
нима забрави онази любов,
която ти даде толкова топлина.
Дали си забравил онези моменти,
в които ти ме прегръщаше?
Даже на този въпрос и
аз не мога да си дам отговор.
Дано помниш това,
дано пазиш онази
топлина,
искам онзи любов,
която преди топлеше моето сърце.

© Гергана Желязкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??