забравѝ ключа си
оставѝ открехнато
ще се вмъкна на пръсти
ще се сгуша в някой ъгъл
(на сърцето ти)
изобщо няма да ти преча
дори ще спра да дишам
(да не те смутя)
ще се стопля със дъха ти
и ще стопля теб със своя
за секунда отпусни се
забравѝ отключено
(за първи и последен път)
© Доротея Все права защищены
Благодаря, Марианка ☺️