В душите ни е смут,
в сърцата ни е студ.
Сърца разбити стенат
от мъка съкрушени.
Вярвахме, че е любов голяма,
но, ето - всичко е измама.
Вярвахме в щастливи дни,
но всичко рухна и така боли!
И двамата сме тук, но тишината ни разделя.
Страстта отдавна не гори във нас.
Забравили сме брачната постеля,
забравили сме всичко - даже ЛЮБОВТА!
© Дафи Сидова Все права защищены