Пази се от мен...
Завържи си очите...
Върви си по пътя,
не гледай встрани...
Сто дявола в плен
имам, вместо зеници...
За пир в твоя чест
бясно точат зъби...
Превръзка сложи,
да не можеш да чуваш
вълните как плискат се
в мойте гърди...
Не ще издържиш
и до смърт ще ревнуваш,
че моят гердан
с раковини не си...
Дай Пълен напред!
Забрави песента ми...
Бе тръгнал занякъде,
като че ли?
- ЗАД БОРДА ЧОВЕЕЕК!
Знаех си, тъй ще стане...
Закотвен си в мрежа
от тъмни коси...
© Гергана Иванова Все права защищены
както тук значи някой омагьосан,
когато в твоите коси се оплете
и няма връщане, и е съдбовност!
Поздравления, Рия!