27 мая 2009 г., 06:22  

Отвъд хоризонтите 

  Поэзия » Любовная
926 0 29

Ще бъда птица в другия живот,
от тази чиста синева ще пия.
За мене ти ще посадиш дърво,
за тебе аз едно гнездо ще свия.
Във него ще живее любовта ни
и мънички слънца ще народи...

Ще бъде. Но сега е още рано –
мечта е само в този малък стих.

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??