Да бъда кукла на конци,
а ти да бъдеш кукловода.
Да няма реплики.
Мълчи!
Любов ли? Забранена строфа...
Играя ролята. Сълзи...
Сълзи и тъй нататък...
Говориш ли? Недей! Боли!
Мълчи! Сценарият е кратък!
Театър. Сцена. Суета.
Любов и прегрешение.
А зад кулисите една жена
оплаква своето падение...
© Станислава Все права защищены