Зад рекламите
Разглезиха очите ни,
посрамиха жените ни,
измамиха ушите ни,
опоскаха парите ни.
Излъгаха децата ни,
натровиха храната ни,
навряха се в кревата ни,
нарязаха телата ни.
Пронизаха съдбите ни,
изкълчиха мечтите ни,
изпразниха душите ни,
потъпкаха дедите ни.
Окрадоха правата ни,
поквариха делата ни,
изкупиха земята ни,
продадоха водата ни...
08. 06. 2009 г.
Прага
© Станимир Тахов Все права защищены
Реклама
Пет минути ,през които
псува зрителят сърдито
или без да се мотае
се отправя да пикае.