3 дек. 2009 г., 01:45

Заедно 

  Поэзия » Любовная
840 0 2

От мига, в който с теб се запознах,

 че ще бъдем заедно мисля, че разбрах.

В очите ти красиви ясно аз  видях,

нежността, любовта и просто онемях.

Мисля, че се влюбих,
та дори и ума си аз загубих.

В прегръдките ти аз да бъда мечтаех,

а целувките ти, мила, силно желаех.

Обичам да седя и да те гледам така -

усмивката невероятна, твоята коса.

Гласът ти, знаеш ли, направо ме подлудява.

Искам да съм с теб, докато слънцето изгрява.

 

Животът ми в тъмнина течеше ден след ден,
но ти дойде и ме хвана в своя плен.
За месец света ми преобърна
и доста силно c любовта cи ме обгърна.

Хиляди думи аз мога да ти кажа,

но само две, знай, че ще докажа.

Нека силно се прегърнем

и на миналото наше гръб да обърнем.

© Ангел Стоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Идеално е!... За текст на чалгичка! Ах, ах, ях, ях, ех, ех, какъв успех!
  • сладко въпреки, че не ти се отдава особено важно е, че пишеш и имаш вдъхновение а с времето ти пожелавам да намериш своя стил Поздрави и успех с възлюбената ...
Предложения
: ??:??