До мен си и аз зная, пресекоха се нашите съдби
и сляха се в граала на живота
жадните ни за любов души.
Ще падаме и ставаме, обрулени от хорските сплетни
и заедно ще оцеляваме,
напук по-силни ще сме ний.
И ревностно ще пазим онището на нашия живот,
поддържайки го вечно с нежна, истинска любов.
© СТЕФКА ИЛИЕВА Все права защищены