Две очи-красиви
потънали в тъма,
една душа-неясна
потънала в мъгла.
Една любов-неказана
Една игра-за двама.
Една мечта-погазена,
потънала във драма.
Един си ти
дали те има или няма,
един за миг
или за вечност недоживяна…
ИвТ
28.12.18
© Ивелина Тодорова Все права защищены