Заглавието порива събуди,
на автор непознат се доверих.
И всеки ред, от предния по-чуден,
безредието в мен превръщаше във стих.
Чета и препрочитам,
сълзи проливам, с глас се смея.
Венец от думите ти сплитам.
От моите все още не умея.
© Калоян Кънев Все права защищены