18 сент. 2008 г., 11:42

Загуба 

  Поэзия » Любовная
580 1 1

 

Мълчание. Солени капки - сълзи.

Моят поглед - две очи, ала празни.

Раздяла - завършек на твоята любов.

Страдание след загубата на един живот.

Един живот нецветен без тебе - 

счупени мечти и глътка самота.

Начало на края на релсите - 

пътят затворен завинаги.

Ти - далеч от мен и аз без себе си.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Погледни встрани, там има и други пътища! Хубав стих!
Предложения
: ??:??