17 июл. 2007 г., 09:05

ЗАХВЪРЛЕНО ДЕТЕ 

  Поэзия
452 0 5
Къде си без милувка ничия,
с надежда си за ласка нечия!?

Дете, захвърлено пред ничий праг,
невинно, виновно като нечий грях!

Обречена и мъничка душа,
незнайно вдън в коя земя!?

Без капка обич, без лъч светлина,
както всеки, чакало е топлина!

То някога дали ще се намери!?
Вярвам, над него звезди са бдели!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??