Аз искам да вярвам,
да живея и пея.
с нозете си боси да бродя поля.
Любов да раздавам,
за нея копнея,
покои да свия в горещи сърца.
Аз искам без болка
светът да е моя.
И Бог да ме пази със свята ръка.
Не искам без вяра
и миг да се рея.
А ти, дяволе жалък - вменяваш вина!
© МариЯ Все права защищены