С тези свои думи… Правя ти магия!
Хвърлям шепа сълзи, в огъня любовен…
И дано по-скоро ми се върне тройно…
В пепел да превърнеш всеки свиден спомен...
и да го разсееш във гора усойна…
Него да прегръщаш… И да го ревнуваш...
и сълзи да рониш... без да се преструваш…
Ще добавя още… сноп лъчи от слънце…
Вързани на плитка… от усмивка зрънце…
От въздишки китка…
За да Го погледнеш… докато изтича…
и с очи засмени…тихо да му кажеш...
колко го обичаш…
И да го сънуваш... и да си щастлива…
малка самодиво…
Къш! И забрави ме!...
Вече те забравям!…
© Джокобоко Все права защищены