Казват, няма нищо на света случайно.
Съмнявам се, това не е шега…
случайно днес не светна светофара
и върху мен безмилостно връхлетя кола
Случайно се усмихнах, ей така, наужким
а ти се спря, погледна ме и тръгна с мен
усмивката остана между нас да топли
и вече век ръка в ръка със теб вървим!
Орисниците все не спират да играят
разместват карти, зарове, съдби
а третата ги гледа и се смее,
че картата " Живот" единствена държи!
Случайно ли е лунният ни залез
изминал ден в копнежи и мечти..
Случайно ли живях, сега се питам
а орисницата трета кодирано мълчи, мълчи, мълчи...
© Румяна Друмева Все права защищены