Години натрупах, прегънах гърбина
и болки във кръста ме теглят назад.
Не мога обаче с очи да подмина
красивото женско отпред и отзад.
Пропускам аз вече в играта глагола.
Не шепна и даже гальовни слова.
Но още те искам съблечена гола,
дори и инфаркт да ми струва това!
© Никола Апостолов Все права защищены