Всеки ден, след нова доза,
народът влиза във наркоза.
Туй не е от днес за вчера -
отдавна спрял е водомера.
,
Всички критика търпим.
Летаргичен сън си спим.
Правим се, че не ни пука,
ала някой ни изчука.
Знам, това звучи скандално.
За общностите гей-сакрално.
Ние, все пак сме нормални...
Но, кой ще лампата ни палне?
Братя и сестри, атака!
Я да се качим на влака!
Стига с тази содомия,
с джендърската простотия!
На семейството държим -
то на духа е синоним.
След трети пол не ще да тичаме -
помежду си се обичаме.
Да спреме тази простотия!
Можем го и без ракия.
Всестранно щом я удържим
спокойно можем да заспим!
© Георги Янков Все права защищены