В мен е тъмно и изгарям
И съм космически далече
от всичко всички... докога ли
Аз съм тъга в лъчи облечена
От жар и огън изтъкана съм
Земята милвам с длани топли
Но черна кръв кипи в ядрото ми
Не чува никой моя вопъл
Крещя безмълвно вкопчена в безкрая
И търся теб с невиждащи очи
Когато си самотен нека знаеш
И слънцето заспива с кървави сълзи
© Даниела Все права защищены