Залезът
Красив е залезът сияен,
красиво пада вечерта,
а хоризонтът е безкраен,
заключил в себе си света.
И аз го гледам със години,
събужда в мене ням възторг,
блести над цветните градини
и им дарява нов живот.
Любувам се на цветовете,
на прелестния им нюанс,
притихнали са ветровете
и поздравяват с реверанс.
Но най-красив е той, когато
във твоите очи блести
и в слънчевото златно лято
ми носи обич и мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены