В мъглата, между капчиците ме търси,
аз принадлежа на пространството,
намиращо се между световете.
Не пропуквай ярката ми светлина,
после няма да има къде да се завръщаш.
А ти ще се завърнеш
закопнял със залиняла нежност
и ще търсиш дланите ми в тишината,
а гласът ти ще се чупи,
отеквайки в прозореца.
Търси ме там - измежду сетивата.
© Илияна Димова Все права защищены