5 февр. 2015 г., 01:27

Залог 

  Поэзия
580 0 0

                                 В два различни свята живеем,

                                 във различни посоки вървим,

                                 - но ни свързват общите грижи

                                 и отново един дом делим.

          

                                 Две отдавна порасли момчета,

                                 един внук със усмивка на бог,

                                 - те запълват пространството наше

                                 и за тях е този залог.

 

                                 Нищо вечно в света не остава,

                                 ни любов, ни имоти, нито живот...

                                 мигове щастие само крадеме,

                                 - устремени към своя кивот. 

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??