Как нежно ме владееш...
чакам те, жадувам те, сънувам те.
Дали и ти за мен така копнееш...
Тайнствен, закачлив, гальовен,
появяваш се като видение,
прогонваш мрачните съмнения...
Ти си стих и вдъхновение,
ти си радост и вълнение,
нежен дъх, целувка лека,
моя тайнствена пътека...
Оставам в твоя плен сама -
заложница на любовта.
© Ани Атанасова Все права защищены