Замалко Жулиета да умре,
Ромео бе изчезнал вдън земя,
но тя набързо взе, че се съвзе
и тръгна да си търси работа.
Почука тук, почука там,
все нямаше места за Жулиети,
оказа се проблем голям,
обърна се към Бюро по заетост.
Изкара курс за Мари Пепеляшки,
със връзки уредиха я във офис,
вари кафе по черна прашка
и телефона вдига тя на Боса.
© Ивон Все права защищены
и боса тя танцува му и Bossa nova.