Мечтая да съм слънчоглед,
събрала в себе си искри от летен огън
и капчици любов в дъждеца лек,
от вятъра целуната за спомен.
За теб ще грее моето сърце.
Душата ми за теб ще свети само.
С лъчи ще галя твоето лице,
подпряла цвят на нежното ти рамо.
Ще бъда в изгрева и в залеза до теб,
сияеща звезда в небето нощем.
Със дъх на лято и със вкус на мед
ще те обичам и ще те обичам още.
P.S. Благодаря за вдъхновението на Patrizzia, аромата на Elizabeth Arden и милата възрастна жена, която продава слънчогледи на моста.
© Mirabella Все права защищены