Замълчи, когато с жар те галя.
Думите ненужни забрави.
От усмивката ти цял изгарям,
снегът във теб и мен се разтопи.
Замълчи, когато си до мене.
Погледът ми да те нарисува.
Безумие и лудост ме обземат,
тайфун в гърдите ми бушуващ.
Замълчи, когато с тихи стъпки
раздялата пристъпва примирена.
Животът ми е низ от кръпки,
а ти си малка птичка наранена.
© Найден Найденов Все права защищены