30 нояб. 2017 г., 18:36

Замълчи 

  Поэзия » Другая
236 0 2

някои думи
са бездни

 

или пропадаш в смисъла им
или се учиш да летиш в тях

 

и за двете неща има място
особено ако ги казваш ти

 

замълчи
иначе ще отговоря

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??