25 мар. 2007 г., 21:18

Замълчи 

  Поэзия
607 0 0

Не, не казвай, че искаш да си с мен!
Не ще ти повярвам, защо го правиш?
Защо почерняш днешният ми ден?
Нима не успя да ме забравиш?!


Не коленичай, защо правиш това,
преиграваш, но сърцето е пленник.
То играе опасна за него игра
и често се превръща във наш изменник!


А сега входната врата ще ти затворя,
не ще те пусна отново в моя дом!
В твоя чест две-три сълзи ще отроня,
за теб - кралят на собственият си погром!

© Златина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??