Запей ми, птицо, песен красива,
да полетя със тебе в небесата
и щастие във мене да прелива,
така че да потръпне и душата!
Запей ми нежно, мелодично
и в земен Рай ме отведи,
там всичко ще е романтично
и ще се сбъдват хиляди мечти!
Запей ми с чудния си глас!
Запей! Аз слушам твойта песен
за любовта, за чувствата, за нас
и за живота, който ще е лесен!
© Галина Все права защищены