Започва всичко, шеметно, прекрасно.
Любов, емоции, звезди.
И всичко е безумно страстно
и се къпем във безброй мечти.
Минава време.
Слънцето блести студено.
Очите ти не са така големи
и не заспиваш върху моите гърди.
Ръцете ти не са горещи.
Насън изричаш чужди имена.
И няма вече вечери на свещи.
Какво се случи с любовта?
Преди не вярвах,
вече зная.
Написано е всичко на света.
Колко дълго всичко ще бъде.
И с всеки колко ще ви трае любовта.
© Явление Все права защищены