за да няма
между тях
преграда —
им —
да се обичат —
заповяда
и
да им е обичта
безкрайна
добротворческа
и
урожайна
..................
за да няма
между тях
неясноти —
прями да са —
им
предизвести
щедри
и
безкористносърцати
и сестри
и братя
и
чудати
© Стоян Минев Все права защищены