16 апр. 2015 г., 17:48

Заповядайте в събота 

  Поэзия
303 0 1

( в 16.00 часа в Посолството в Лондон)



В събота очаквам да се случи
някаква душевна светлина.
Дошлият дар словесен да получи
и нека да получи топлина.

Готов съм да представя свойте думи,
които са ми пратени от горе.
Да ви спечеля, не да ви загубя,
това единствено за срещата се моля.

Ония дето търсят клюкината,
в залата не ще да я намерят.
Поезията цяр е за душата
и чувствата жаравно в нея тлеят.

След тежката от работа неделя,
да се повозим на словесна яхта.
С поезията си аз тук живея.
Не е измислица. Това е факта.

Чрез нея оцелявам във чужбина
и съхранявам себе си изцяло.
Поезията ми не са картини, 
а моето душевно огледало.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хaресaх стихчето!Откровено и точно изстрaдaното чувство е отрaзено.Споделям!
Предложения
: ??:??