Заради теб
От минало в духовно съжаление
ще стигна до същинския си смисъл.
Ще загърбя мъртвото вълнение,
женствеността си мога да орисам.
Ще съм нова искрена и силна,
обичлива, вярваща, любима.
Ще съм дива още по-красива,
щом с духа ми те усетя близък.
© Ани Виделова Все права защищены