Усмивка заслепя
от зародиша на любовта,
с нея цветето покълна
и вселената събра!
В приказка една,
роди се жена,
като богиня,
в младостта...
И с нея денят започва,
с изгрева на разцвета...
и ден и нощ,
пее любовта на живота!
© Димитрина Владимирова Все права защищены