27 мар. 2007 г., 18:18

Защо??? 

  Поэзия
619 0 0

                         Защо???

 

Защо си ти в сърцето ми,

защо искам да си с мен всеки ден,

защо без тебе вечер не заспивам

и търся само погледът ти мил...

Какво с мене ти направи,

защо сърцето ми за теб тупти

и мечтая само за целувките ти???

Защо не мога да те забравя

и да залича спомена,

от нощта, в която превърна ме в жена?...

Защо ме искаш ти?

Така не ще те аз забравя

и пак ще те търсят мойте очи

и пак до мене ще си ти,

но защо кажи, в мен се вляби ти???

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??