13 мая 2007 г., 21:22

ЗАЩО? 

  Поэзия
757 0 0
 

Защо не си до мен сега?

Защо поне веднъж не кажеш"обичам те"?

Защо сърцето си във камък ти превръщаш?

Защо боли ме от срещата със теб и от всеки поглед твой?

Защо съм луд и те обичам?

Защо сънувам те и после плача?

Защо не мога да те имам?

Защо нашето приятелство не се превърна във любов?

© Павел Пеев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??