Защо?
Защо така се получава?
Защо в живота все някой ни предава?
И после страдаме сами,
сами останали в безмислените дни...
А заслужаваме ли всъшност
да ни подмамва красивата външност.
Да ни прилъгват с думи наслада,
която после превръща се в измама.
Да търсиш себе си в безспирен бяг
и от всичко и от всички да изпитваш страх...
© Христина Леонска Все права защищены