Защо е синьо
винаги небето,
а утрото
и залеза - червени?
Защото са
на Господ кубето
и на Сина му
кървавите вени!
Защо, когато
святка под небето,
до нас достига
божи гръм и трясък?
Защото Господ
иска от небето
да ни покаже
своя глас и блясък!
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря, Росене!
За посещението коментариите и оценката!
Бъдете и пишете! Поздрави от мен!