Защо
Денят е мрачен,
Небето плаче.
А гледам към него с надежда
Облечена в черна одежда.
Вехне тревата,
Но не самотата.
А искам те отново до мен,
Дори и за ден… само за ден.
Под тихи капчуци
Неистови звуци.
А искам да спре да боли,
Умри просто умри.
Крясък далечен,
Моментът е вечен.
А аз все още не зная какво
Изпитвам към теб и защо…
© Роси Все права защищены