2 мар. 2017 г., 17:56

Защо ? 

  Поэзия » Любовная
765 1 1

Защо си толкова красива,

така весела, игрива?
Защо в очите ти поглеждам

и тялото в нов свят отвеждам?

Защо не мога да се спра,
да те гледам аз така?
Защо не мога да избия

от ума си твойта красота?

Защо съм толкова пленен,
от едно момиче променен?
Защо не спирам всеки ден
да си мисля аз за теб и мен?

Защо така се натъжавам
щом няма те и сам оставам?
Защо така съм влюбен в теб,
че не спя и нощ и ден?

Защо не мога да живея?
За теб си мисля и копнея!
Защо си толкова специална?
Защо за мен си уникална?

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??