Защо изчезваш и защо се връщаш
във мислите ми ти и във съня.
Защо запали огън в мене
като изгряваща звезда.
Прободе ме със погледа в очите
със нежност,с чар и топлина
и ме разби , на хиляди парченца
направи моята душа.
И всеки път ,когато те погледна
задавам аз един въпрос - защо ?
Но отговор не мога да намеря ,
защото много сложно е това защо.
© Христо Костов Все права защищены