Защо, когато имам нужда,
Все до мен те няма?
Защо ме чувстваш чужда
И раната превръщаш в яма?
Защо, когато те погледна,
В очите ти усещам студ?
Защо? Нима съм вредна
И ме би обичал само луд?
Защо едничък шанс не даде?
Малка светлинка в тунела.
Защо ръка не ми подаде?
Караш ме да бъда смела?!
Щастието...защо отне ми?
Защо, когато те потърсих,
Различията станаха големи
И преди да те намеря зе загубих?
© Ивелина Балабанова Все права защищены