26 авг. 2010 г., 15:52

Защо ли 

  Поэзия
670 0 0

(изпратено...)

 

 

Аз казах ти тогава, че обичам нея!

И ти си тръгна!

Просто на инат!

Завинаги затвори телефона.

Да те потърся!

Аз пьк не посмях!

 

Така се разделихме за години.

И споменът потъна!

Във житейски прах.

Сега се търсим да се видим,

макар и с навалял

в душите страх.

 

Дали е страх или е суета?

За равносметка –

кой ли тук говори.

Изминали са сякаш сто лета.

Какво ще върнем?

Трябва ли?

Защо ли?

© Валя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??