Защо ме изостави?
Кажи!
Защо ме изостави?
Защо разпали огън в мен?
Защо оставяш ме
сам в мъка да изгарям?
Защо от любовта съм огорчен?
Аз знам!
С друг си ме сменила.
Омръзна ти да гледаш,
как инвалида вкъщи си лежи.
Но поне бъди накрая откровена
и в очите всичко ми кажи.
Не те коря!
Ти млада си, красива!
Живота бляскав още те влече.
Но запомни от мен:
„Тоз, с който си ме заменила,
в казана Адов ще те завлече!”
© Валентин Добрев Все права защищены
Да не говорим, че самия стих препъва, особено втория куплет. Ще прочета и някои от другите Ви неща, да видя кое е формирало фенклуба.