Все още търся те в чуждите мъжки лица
и копнея любовно да ме прегърнеш
Всеки друг ми напомня на тебе сега
Още те чакам и искам при мен да се върнеш
Помня очите ти- тези дълбоки очи
които гледат ме и пият замечтани
В тях колко обич дълбока личи
и спотаени копнежи и страстно желание...
Помня ръцете ти- тези тъй нежни ръце,
в които трепетно се сгушвах. Тъй познато!
Дочувах ритъмът на твоето сърце
слушайки звукът на тишината
Ти липсваш ми и искам те до мен
да бъдеш моят рицар и закрила
Аз знам, че си за мен определен
и чакам те, а ти защо не идваш?
© Росица Георгиева Все права защищены