Защо не спите, господа?
Тревожна съвест ли Ви гложди,
или ей тъй, от самота,
горещи мисли Ви спохождат?
Във мрежата ли сте онлайн -
разцъквате си в някой чат,
или пред другия екран
сте зяпнали порно-канал?
И за партийните дела
пак някой с някого се кара,
а лидерът Ви, господа,
във Вас видял е вълк в кошара...
Да сте спокойни, господа,
за хляб мислете, не за ножа,
че много гладни по света
не спят. Това да Ви тревожи!
© Галина Белинска Все права защищены